Insights Discovery en Drijfveren kleurenmodel

Krijgereffect is geaccrediteerd om gebruik te maken van Insights Discovery. Het is een fantastisch middel om in te zetten voor allerlei trainings- en coachingsdoeleinden. En we maken gebruik van het drijfveren model. Beide modellen maken gebruik van kleuren zodat het toegankelijke modellen zijn die gemakkelijk op de werkvloer toegepast kunnen worden. Door de  “gemeenschappelijke taal” die de modellen creëren in de dagelijkse communicatie integreert het model in de organisatie zodat het effect ook op de lange termijn merkbaar blijft.  De modellen zijn gebaseerd op de theorie van Jung en Graves.

Beide modellen staan in het teken van ontwikkeling en groei. Deelnemers kunnen een persoonlijk profiel krijgen op basis waarvan de coaching of de teamtraining vorm krijgt. Er wordt precies duidelijk waarin het team complementair is en waarin ook niet. Het model geeft inzicht in je eigen gedrag en die van anderen. Het maakt duidelijk op welke wijze we reageren en waarom. Doordat we de deelnemers daarvan bewust maken geven we ruimte voor persoonlijke groei.

Zowel Insights als de drijfveren kunnen worden ingezet voor vele verschillende doeleinden. Van teambuilding tot persoonlijke effectiviteit. Van leiderschapstijl tot verkoopstijl.