Familie en organisatieopstellingen

Het systemisch werk zoals het werken met organisatie- en familieopstellingen heet, is een bijzondere werkvorm die binnen een hele korte tijd inzichten geeft en antwoorden vanuit een systeem die een hele andere dimensie toevoegt aan het training en coachingspalet.

We maken allen deel uit van systemen. Van het team, de organisatie, de buurt, de sportclub, de wijk etc. Systemisch werk kijkt naar problemen en situaties met die specifieke bril op. Dat levert een volledig nieuw beeld op van de situatie.

Zo kan je als manager met je team aan de slag zonder dat je teamleden aanwezig zijn. Ik begeleid je dan bij een 1 op 1 opstelling waarbij we met een bord werken. Of we stellen het team op zoals we dat noemen. Dit doen we in groepsverband met anderen (meestal onbekenden) die representant willen zijn voor jouw teamleden.

Het is een boeiend en verhelderd middel. Kom het zelf ervaren. Elke maand is er een opstellingsavond van 19:00 uur tot 22:00 uur. Locatie varieert en is altijd tussen Apeldoorn en Arnhem in. Je kunt dan een vraag inbrengen of als representant deelnemen.